Sidan innehåller Annonslänkar

Hur hjälper man sitt barn i matte?

Förstå vad barnet kan räkna ut!

När du ska försöka att hjälpa ditt barn att bli bättre i matematik så bör du först försöka förstå hur ditt barn tar till sig sina matte kunskaper och på vilken nivå ditt barn befinner sig. Börja med något enklare problem som ditt barn redan kan och bygg på självförtroendet innan ni går in på problem som är svårt att räkna ut. Det är såklart lättare om det är kul!

Det behöver inte vara tråkigt att lära sig att bli bra på att räkna, idag finns det mängder av smidiga program som snabbt kan hjälpa ditt barn att bli bättre utan att du som förälder ska behöva sitta flera timmar varje kväll och tjata på barnen. Visste du att det finns  ett pedagogiskt och spännande  matte program som heter Hej Albert ?

Att räkna kan vara roligt

Hej Albert är en  app för barn mellan 3-16 år som ska få uppleva glädje att lyckas i skolan. Dom erbjuder massor av roliga och kluriga utmaningar som gör kunskap roligt. Det kan skapa stunder av lärande med underhållande och stimulerande skärmtid med spel för mobil, surfplatta och dator.

Det kan ge ditt barn samma chans att lyckas i skolan med en bra utvecklande och stimulerande skärmtid. Det kan hjälpa ditt barn att lära sig för livet. Barn lär sig enkelt genom lek! Med Alberts interaktiva övningar och spel blir det både roligare och enklare att lära sig något nytt. Med programmet kan ditt barn öva inför prov, höja betyget och få lättare att följa med på lektionerna. Du kan även ladda ner och skriva ut övningsblad som ni kan göra tillsammans.

Över 300 000 familjer ha använt Albert för att hjälpa sina barn med matte…

 

Läs mer här …Testa Gratis till 29 Augusti . Där hittar du information om alla deras olika program för roligt lärande för nyfikna barn från 3- 16 år.

Du kan enkelt se hur ditt barn utvecklas och du kan välja program som passar in på det just ditt barn behöver utveckla och lära sig.

Se ditt barns matte utveckling

Du kan enkelt se hur ditt barn läs sig och du kan välja program som passar in på det just ditt barn behöver bli bättre på. Ditt barn kanske har lärt sig att räkna upp till 20, lärt sig att översätta analog till digital tid eller subtrahera bråk med olika nämnare.

Det bästa är att du kommer veta det och kunna ge beröm till ditt barn och verkligen se att hen utvecklas. Ganska bra, eller hur?
Du som förälder får tillgång till tydliga beskrivningar av vad barnet lärt sig i deras spel samt bra pedagogiska tips så att du slipper tjat och gnat. En smidig hjälp som gör det mycket enklare att få barnen att tycka att det är spännande att lösa matematiska problem på deras nivå.

Är Albert appen bra för att lära barn matematik?

Albert är bra för att lära barn matematik och det är delen som de ger mest utrymmet på sin plattform. Alla barn/ungdomar från 3-16 år kan börja lära sig och förbättra sina matematiska kunskaper genom Alberts läroplattform.

För de små barnen är materialet mer lekfullt och det använder mycket roliga inslag för att motivera barnen till att vilja lära sig mer.

För de äldre barnen finns det mer förklarande filmer med uppgifter där barnet kan träna på det som han/hon försöker förbättra.

Vill du veta mer www. hejalbert.se  Gratis till 29/8……

Barnen lär sig matte och har samtidigt en vettig skärmtid som ger dom glädje och utveckling!

Tala om att det tar tid att lära sig matematik

Försök att förklara för ditt  barn att det tar tid att lära sig att förstå och bli bra på matematik, det är inte som i spelvärlden där man direkt kan gå vidare till nästa nivå och utmaning . Det tar tid är ganska mycket träning för att kunna tolka och förstår alla termer i matematik.

I programmet kan även barnet lära sig att läsa,programmera,Svenska,Engelska och geografi.

Vad gör man om man själv har svårt att räkna?

Tycker du att  det är svårt med matte eller har du svårt att förmedla din kunskap och har svårt att hitta tid för läxläsning?

Då kan det vara bra att försöka se över ditt hektiska schema och försöka lägga in rimligt med tid för att kunna hjälpa ditt barn utan stress. Det kan vara smart att kombinera din tid med läxhjälp med något bra program som gör lärandet mer lustfyllt och du får mer tid över för annat. Vill du ha mer pedagogiska tips och bra hjälp kan du besöka https://burkar.nu. Där hittar du med massor av bra gratis läsning  för motiverande metoder för lärande. Vill du ha tips på bra argument kring skäm tid kan du besöka 1177.se

och läsa vad dom anser om hälsa och skärmtid.

Lyssna på ditt barn

Som förälder är det också bra att hålla bra att prata med barnen där de får uttrycka sig ordentligt och känna att man verkligen lyssnar på dom. I vardags stressen kan det vara lätt att man missar gyllene tillfällen till verkliga samtal, där barnen får berätta hur de verkligen känner. Ta hand om dig och din familj. När du börjar att försöka träna ditt förskolebarn i matte så är det klokt att starta när ni båda är mätta utvilade och på gott humör, då ger ni er den bästa möjligheten att lyckas! Det bästa är att hitta den nivån som ditt barn befinner sig på. Med hjälp av en matte app kan du hjälpa ditt barn att hitta sin nivå och då kan dom enklare hitta motivation och inspiration att utvecklas i sin egen takt!