Sidan innehåller Annonslänkar

Roliga video klipp!

Har lagt upp en annan party video


Kolla in denna skratt kedja helt underbara skratt!

Fest hos Mange

Videon är deras senaste hit ”Mange ger dig allt du vill ha”
Grabbarna har skön humor! Kolla in mangel scenen!

Har ni hört låten ”Fest hos Mange”? Det har blivit en stor succé på Youtube. Nästan 4 miljoner har sätt klippet. Det är en bra låt som är bra producerad och den sätter sig rätt snabbt i huvudet.
Det är Mange Makers som ligger bakom hiten. Låten gjordes när dom var på väg på till fest hos Mange. Dom trodde att bara den närmaste kompis kretsen som skulle kolla in klippet.

Fest hos Mange

Tack vare klippet har grabbarna nu fått skivkontrakt. Så att slänga upp en video på Youtube det kan skapa oanade möjligheter. Sätt i gång och filma! Det finns tom t-shirts och andra prylar att köpa. Det behöver inte vara svårt att skapa en hit försök att hitta ett eget beat och en bra refräng.
Kanske är det du som skapar nästa stora Youtube hit .

fest hos Mange
festlek

Behöver du tips på roliga festlekar och party tips. Kika runt här på baralek.se så kanske du hittar något som passar just dig och din fest. Du kanske vill ha några enkla festlekar eller party tips till förfesten eller barnkalaset.

Det behöver inte vara svårt eller krångligt att fixa en lyckad fest. Pallar du inte att göra allting själv kan du gå i hop med några kompisar eller om du har råd anlita en fest fixare. Ett tips om du skall ha ett barnkalas kan vara att besöka ett lekland dom har många olika paket att välja bland.

Vi mår alla bra av lite mera fest och party , när skall du fixa nästa fest?
Mer festlekar!