Sidan innehåller Annonslänkar

halloween lekar för barn

Halloween lekar till barnen

Roliga halloween lekar för barn kan vara kul att ha för att fixa ett kul och minnesvärt kalas.
Här i Sverige firas halloween på Alla helgons dag.
Då är det ett toppentillfälle att passa på att pynta hemmet lite tillsammans med barnen och ordna en härlig barn halloween-fest!

Halloween blindbock

En av deltagarna utses till halloween blindbock och får en bindel för ögonen.
Så här går leken till:

Leken går ut på att blindbocken snurras runt 8-10tio varvt. Sedan skall personen försöka hitta deltagarna i leken. Lyckas blindbocken fånga någon deltagare, skall blindbocken gissa vem det är som är funnen. Genom att känna på t.ex. hår och kläde. För att göra det lite läskigare kan man klä på några av barnen något extra plagg . Dessa plagg kan vara lite stickiga,fuktiga eller varför inte täckta av spindelnät. du finner allt till kalasetn hos www.partykungen.se
Om blindbocken kan gissa rätt på person, får den som blivit fångad bli blindbock nästa gång om den vill.

Gissar blindbocken inte rätt, får den försöka ta fast någon annan och gissa igen, tills den kan lista ut vem som är fångad. Försök att leka i ett lagom stort rum och glöm inte bort att plocka bort alla farliga och ömtåliga saker i rummet.

 

Hittade en bra video som visar hur man gör snygga pappers pumpor till festen.

 Dekorations tips inför halloween kalaset

 

Ett skuggspel med hjälp av kartongbitar och starka lampor är ett säkert kort på halloween kalaset för dina barn. Motiven på kartong bitarna kan kanske vara fladdermöss, pumpor eller glada spöken. Det skapar en effektfull entré till dina kalas gäster.
Vita lakansbitar eller servetter som träs över flirtkulor blir enkla spöken som du kan hänga upp lite överallt. Vill du ha mer effekt på spökena så kan du använda små cykel led lampor som ögon, gärna röda!

Här följer ett par roliga lekar som kan passa till halloween kalas lekar för barn

Monstrets öga
Dela upp kalasdeltagarna i två lag och placera lagen på var sin sida om ett rektangulärt bord, såsom ett  köksbord eller pingis bord om du har tillgång till detta.

Fäst en bit tejp vid varje bordsände för att markera målen. Lägg monster ögat i mitten på bordet.
Sedan ska lagen försöka göra mål på det andra laget genom att blåsa på ögat så det hamnar i det andra lagets mål. Spela upp till ett bestämt antal mål, t ex 4. Det lag som gjort flest mål har vunnit. Det kan vara bra att ordna med en sarg på  lång sidorna  så att pingisbollen inte kan ramla ner där.  Du använder bara en vanlig pingis boll som du målar ett öga på. Har du någon i familjen som spelar innebandy eller ishockey så kan dessa klubbor fungera som sarg.

Allt till halloween Festen hittar  du  här hos Party Kungen >>>

Med ett par små detaljer kan du göra kalaset till en riktig succé och det behöver inte kosta skjortan!

Sliskiga Lådan

Här kan du fylla en bunke med kall pasta,slime eller något liknande och låta barnen få gissa vad det är dom känner.

Se bara till att täcka över så att barnen inte kan tjuv kika på innehållet! En rolig effekt kan man uppnå om en låda har ett lite varmare innehåll och den andra något kallt! Fråga ditt barn så får du säkert något bra tips på något slemmigt innehåll. Se till att du har nära till ett handfat, så att du slipper på hela huset kladdigt! Vill du ha ett ytterligare förslag så kan barnen få göra några lukt test på olika trevliga eller mindre trevliga dofter och gissa vad det är dom luktar på.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.