halloween lekar för barn

Halloween lekar till barnen

Roliga halloween lekar för barn kan vara kul att ha för att fixa ett kul och minnesvärt kalas.
Här i Sverige firas halloween på Alla helgons dag.
Då är det ett toppentillfälle att passa på att pynta hemmet lite tillsammans med barnen och ordna en härlig barn halloween-fest!

Hittade en bra video som visar hur man gör snygga pappers pumpor till festen.

 

Här följer ett par roliga lekar som kan passa till halloween kalas lekar för barn

Monstrets öga
Dela upp kalasdeltagarna i två lag och placera lagen på var sin sida om ett rektangulärt bord, såsom ett  köksbord eller pingis bord om du har tillgång till detta.

Fäst en bit tejp vid varje bordsände för att markera målen. Lägg monster ögat i mitten på bordet.
Sedan ska lagen försöka göra mål på det andra laget genom att blåsa på ögat så det hamnar i det andra lagets mål. Spela upp till ett bestämt antal mål, t ex 4. Det lag som gjort flest mål har vunnit. Det kan vara bra att ordna med en sarg på  lång sidorna  så att pingisbollen inte kan ramla ner där.  Du använder bara en vanlig pingis boll som du målar ett öga på. Har du någon i familjen som spelar innebandy eller ishockey så kan dessa klubbor fungera som sarg.

Sliskiga Lådan

Här kan du fylla en bunke med kall pasta,slime eller något liknande och låta barnen få gissa vad det är dom känner.

Se bara till att täcka över så att barnen inte kan tjuv kika på innehållet! En rolig effekt kan man uppnå om en låda har ett lite varmare innehåll och den andra något kallt! Fråga ditt barn så får du säkert något bra tips på något slemmigt innehåll. Se till att du har nära till ett handfat, så att du slipper på hela huset kladdigt! Vill du ha ett ytterligare förslag så kan barnen få göra några lukt test på olika trevliga eller mindre trevliga dofter och gissa vad det är dom luktar på.

 

spöke

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.