halloween lekar för barn

Halloween lekar till barnen

Roliga halloween lekar för barn kan vara kul att ha för att fixa ett kul och minnesvärt kalas.
Här i Sverige firas halloween på Alla helgons dag.
Då är det ett toppentillfälle att passa på att pynta hemmet lite tillsammans med barnen och ordna en härlig barn halloween-fest!

Hittade en bra video som visar hur man gör snygga pappers pumpor till festen.

 

Här följer ett par roliga lekar som kan passa till halloween kalas lekar för barn

Monstrets öga
Dela upp kalasdeltagarna i två lag och placera lagen på var sin sida om ett rektangulärt bord, såsom ett  köksbord elleer pingis bord. Fäst en bit tejp vid varje bordsände för att markera målen. Lägg monster ögat i mitten på bordet.
Sedan ska lagen försöka göra mål på det andra laget genom att blåsa på ögat så det hamnar i det andra lagets mål. Spela upp till ett bestämt antal mål, t ex 4. Det lag som gjort flest mål har vunnit. Det kan vara bra att ordna med en sarg på  lång sidorna  så att pingisbollen inte kan ramla ner där.  Du använder bara en vanlig pingis boll som du målar ett öga på.

Färdigt kalas paket

spöke

Vill du ha ett färdigt kalas paket till halloween så kanske detta från grapevine.se kan passa?
Detta är en rolig och spännande Hallowen skattjakt som passar dom lite yngre barnen.

”Spännande Halloweenskattjakt för barn i åldern 4-6 år. På Greve Vlads avlägsna slott Kråkehof finns en gömd skatt, men den vaktas av slottets många mystiska invånare, häxan Maya-Magica, alla spökena, trollkarlen Miraculix, Frankenteins monster, Greve Vlads släkting från Transylvaninen och många fler. För att hitta skatten behöver spännnade utmaningar och gåtor lösas!
I skattjaktspaketet får du allt du behöver för att ordna den roligaste Halloweenfesten till barnen. Du skriver ut filen och har då allt du behöver. I det enkla skattjaktsschemat planerar du din skattjakt. Du väljer med hjälp av vår guide gömställen och får roliga ledtrådar där du sedan sätter upp de olika utmaningarna barnen ska lösa. Skattjakten kan genomföras överallt, i alla hem, inomhus eller utomhus! Utmaningarna är anpassade efter ålder och lagom kluriga. Skatten finns i ett lönnrum med sex nycklar. Varje gång barnen överlistat ett monster eller klarat en gåta får de ett nyckelkort, som de till sist använder för att komma åt skatten. Enkelt för dig att ordna – superroligt och lagom ruskigt för barnen! ”
Källa grapevine.se

Vill du läsa om roliga kull lekar ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.